• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Enveloping Vibrating Strap On

En stilren innovation för att kunna uppleva omslutande sex och utforska nya möjligheter till njutning med eller utan erektion. Utformad för att inspirera till intimitet, utforska gränser och förbättra sexuell tillfredsställelse.

 
949 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Enveloping Vibrating Strap On är ett innovativt sexhjälpmedel utformat för att omfamna upplevelsen och erbjuda mångsidiga lösningar tillsammans med din partner.

Dildon är ihålig och tillverkad av kroppssäker silikon av hög kvalitet, vilket gör den mjuk, slät och behaglig mot huden. Det flexibla och silkeslena materialet ger en realistisk känsla och möjliggör smidig rörelse under användning. I kombination med ett vattenbaserat glidmedel ger dildon en friktionsfri känsla för penis som ligger på plats inuti. 

Det innovativa med Enveloping Vibrating Strap On är just att den går lika bra att använda med slak penis som med erigerad penis, då den ergonomiska utformningen är väl genomtänkt med fokus på komfort och stabilitet. Du för in din penis i dildon, lägger ringen runt pungen och fäster strap-on-selen bekvämt runt höfterna och låren. Den justerbara remmen passar olika kroppstyper och anpassas för en säker och bekväm passform. Samtliga delar medföljer i paketet.  

Önskar du addera vibration så går detta alldeles utmärkt. Utrustad med kraftfulla vibrationer som enkelt styrs med ett knapptryck eller genom tillhörande fjärrkontroll, ger Enveloping Vibrating Strap On en extra dimension av njutning både till bäraren och till mottagaren. De justerbara vibrationslägena möjliggör anpassning efter individuella önskemål.

Enveloping Vibrating Strap On är helt vattentät, vilket gör att du och din partner även kan njuta av varandras initmitet i duschen eller i badet. 

Ge er själva friheten att upptäcka nya horisonter av njutning och närhet. 

Egenskaper Ihålig dildo anpassad för slak eller erigerad penis, med justerbara remmar för alla kroppsfomer. Har 7 vibrationsmönster och 4 intensiteter att välja mellan. Fjärrkontrol. Vattentät. Uppladdningsbar med USB-kabel som medföljer..
Mått 14.2 cm x 4.4 cm. Innermått i ihålig del: 8 cm / ifylld del: 4.2 cm.
Material Dildon i silkeslen kroppsäker silikon. Remmen i vegansk läder.