• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Man Wand Starter

En fantastisk och smakfull onaniprodukt för dig som man och som lyfter njutningen till en helt ny nivå. Både mjuk, följsam och töjbar, vilket ger dig många möjligheter till härlig penisstimulans.

 
629 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Njut av en helt ny känsla vid onani med WandOne som har både steglösa och pulserande vibrationer. 

WandOne har en ergonomisk design som ger dig ett perfekt grepp i handen. Den har två böjliga klaffar för den bästa passformen. Klaffarna omsluter penis i både erigerat och slappt tillstånd och ger en härlig penisstimulans. Du kan lätt trycka ihop dem med handen för en tightare känsla eller hålla lite löst.

Ett randigt mönster på insidan och tio vibrationshastigheter i bottendelen ger dig maximal stimulans medan du rör den fram och tillbaka som vid en klassisk onani.

ManOne ger dig många olika variationer till njutning, både på solo kvist eller tillsammans med din partner. Glöm inte ett vattenbaserat glidmedel som förhöjer hela upplevelsen. Vi rekommenderar Balans från Aleah Care som är helt naturligt.  

Egenskaper Ergonomisk design med flexibla klaffar. 10 vibrationsmön. Uppladdningsbar via USB-kabel som medföljer. Vattentät. Enkel att rengöra.
Mått 8,4 cm x 6,3 cm x 4,7cm
Material Svart silikon