• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Flex Bi Röd

Ta dina orgasmer till oanade höjder. Flexibel rabbit i modern tappning för en fulländad upplevelse.

 
1 299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Nomi Tangs Flex Bi erbjuder ett helt nytt sätt av njuta genom att anpassa sig efter din kropp och dina behov. Med sitt justerbara skaft - som du smidigt böjer in i önskad vinkel - och med sina djupa vibrationer, lämnar G-punkts vibratorn inget åt slumpen. Istället låter den dig stimulera både A- och G-punkten, klitoris och anus, på en och samma gång. Här har du en fulländad rabbit i ny modern tappning helt enkelt. 

Hålet i botten av vibratorn gör den enkel att hålla i samtidigt som du på ett smidigt sätt når knapparna för att styra vibrationerna i vardera del. Så låt vällusten spira och unna dig skön njutning på en helt ny nivå.

Visste du att A-punkten kan ge dig en helt otrolig orgasm? Det är en punkt som är extremt känslig för beröring och sitter på främre slidväggen, framför livmodertappen.

Garanti 1 år.
Egenskaper Vibrator med böjbart skaft. 10 vibrationslägen. Separata kontroller för vardera motor. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (strömadapter köpes separat). Vattenavvisande och enkel att rengöra.
Mått Längd: 20 cm. Diameter: 3,5 cm.
Material Silkeslen kroppssäker silikon.