• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Föllinge Massageolja Relaxing 100 ml

Använd oljan vid massage, som badolja eller som kroppsolja efter duschen då den är både vårdande och närande för huden.

 
279 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

En välgörande massageolja baserad på ekologiska och vegetabiliska oljor. Oljan känns fräsch och lämnar huden len och mjuk. Använd den vid massage, som badolja eller som kroppsolja efter duschen då den är både vårdande och närande för huden. 

Föllinge massageoljor finns i fem olika utföranden med doft av örter och kryddor, där de eteriska oljornas sammansättning ger respektive olja sin speciella effekt: Harmony, Relaxing, Sensual, Warming och Neutral (basolja).

Relaxing är en massageolja med avslappnande effekt, för såväl muskler som sinne. Sammansättningen av de eteriska oljorna lavendel, sandelträ och eucalyptus gör att den lämpar sig väl för kvällsmassage. 

Föllinges massageoljor är framtagna, utvecklade och testade i nära samarbete med Sveriges främsta massageskolor, Axelssons och GGI (Göteborgs Gymnastiska Institut). 

 

Volym 100 ml.
Egenskaper Använd för hudvård, som badolja och som massageolja. Kan användas dagligen och bör låta absorberas. Passar alla hudtyper. Endast för utvärtes bruk. Förvaras utom räckhåll för barn.
Innehållsdeklaration Olivolja Tistelolja Kokosolja Ricinolja E vitamin Lavendel Mejram Petitgrain pomerans Sandelträ Eucalyptus stageriana.