• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Läppstiftet

En resa, tre kvinnoöden och tre begär. Det här är en "feelgood-bok" om hur viktigt det är att lyssna på sina egna känslor och bejaka dem. Vi har ett begränsat antal signerade exemplar.

 
249 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Tre kvinnor i 50 årsåldern har tappat bort sig själva och reser till samma Medelhavsö, helt ovetande om varandra, för att få ett avbrott i vardagen och perspektiv på sina liv.

Veronica, Rebecca och Charlotte anade då inte att vistelsen på ön skulle förändra deras liv så drastiskt. Att vardagstristessen, klimakteriebesvären, relationsproblemen och saknaden efter ett långt yrkesliv skulle bytas mot nyvunnen vänskap, nya insikter, romantik, svek, oväntad passion och farligt begär.

På ön utforskar kvinnorna sidor av sig själva som de länge trott varit glömda och gömda. 

Veronica kunde knappt andas. Hans varma läppar slöt sig om hennes. Var det så här det skulle kännas? Hade hon glömt vad passion var?

Rebecca kastade telefonen på sängen. Hur kunde han? Och vad hade hon gjort? Var hon helt utan skuld? Vågade hon ta reda på svaret?

Charlotte tog lyckligt kuvertet som satt i den fantastiska buketten av rosor. Han hade inte glömt. Han hade menat allt han sagt. När hon öppnade och läste på kortet rämnade hela hennes värld.

Läppstiftet är skriven av Maria Wells, Pia Andersson och Christine Burewall som träffades på en skivarkurs och bestämde sig för att tillsammans förverkliga sin dröm om att skriva en bok som tar upp många av de tankar och känslor som kvinnor mitt i livet väljer att förtränga, ignorera eller hänvisa till livets gång, utan att stanna upp, reflektera över och ifrågasätta: Vem är jag som vuxen kvinna med allt vad det innebär? Vad vill jag? Och vad känner jag?

Läppstiftet är en bok om hur viktigt det är att lyssna på sina egna känslor, en "feelgood-bok" som med en stor dos värme verkligen berör. 

Egenskaper Utgivningsår: 2020-10-01. Format: Inbunden. Antal sidor: 312. Isbn: 9789188867537. Utgivare: Ordberoende Förlag.