• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg

Om olika glidmedel

Snart kommer du få veta mer om detta ämne.

Oljebaserat glidmedel
Oljebaserade glidmedel stannar kvar på huden och ger ett långt och behagligt glid. Kallpressade växtoljor kan också ge mycket näring åt huden. Vilket kan vara positivt vid smärta, irritation och obehag. Oljebaserade glidmedel sjunker tillslut in i huden och kan med fördel användas tillsammans och med intimprodukter. Vårt mest sålda oljebaserade glidmedel är Repair.

Repair är ett ekologiskt och oljebaserat glidmedel med omega 7 och E-vitamin. Formulan vårdar, återfuktar och motverkar torra/sköra slemhinnor. Den underlättar vid klimakteriebesvär och är 100% hormonfri.  Repair kan också vara positiv vid irritation, smärta och sårbildning i underlivet. Den är fri från parabener, ej kondomsäker och svensktillverkad.

Vattenbaserat glidmedel
Vattenbaserade glidmedel är mångsidiga och går både att använda tillsammans och till intimprodukter. De är ofta lite kylande mot huden och ger ett väldigt glatt glid. Vattenbaserade glidmedel är ofta enkla att tvätta bort, lämnar inga fläckar och är absolut kondomsäkra. Vårt mest sålda vattenbaserade glidmedel är BALANCE.

Balance är ett ekologiskt vattenbaserat glidmedel som är berikat med yoghurt och probiotika. Formulan tillför näring, återfuktar och balanserar den naturliga PH balansen i underlivet. Den vårdar vid smärta och irritation och är helt fri från parabener och phenoxyethanol. Balance är svensktillverkad och kondomsäker.

Silikonbaserat glidmedel

Silikonbaserade glidmedel lägger sig ofta som en skyddande hinna på huden, stannar kvar länge och ger otroligt mycket glid. Ibland man behöva tvätta eller torka bort det silikonbaserade glidmedlet. För vissa kan ett silikonbaserat glidmedel effektivt skydda slemhinnorna mot friktion.  För andra kan ett silikonbaserat glidmedel bidra till att irritera slemhinnorna.

💡 Kom ihåg!
Använder man ett silikonbaserat glidmedel tillsammans med en intimprodukt som är tillverkad i silikon riskerar ytskiktet på produkten att förändras till det sämre.


Rengöring 
För att säkerställa en god intimhälsa och att dina intimprodukter håller länge rekommenderar vi att du alltid rengör dina intimprodukter efter användning. Låt de sedan självtorka eller använd en ren handduk.

Använder du en rengöring som är framtagen för intimprodukter rengörs materialet effektivt utan att det skadas. Vår mest sålda rengöringsgelé är CLEAN.

CLEAN är en ekologisk rengöringsgelé med tea tree-olja. Formulan har en naturlig antibakteriell effekt och rengör effektivt utan några skadliga ämnen.  Den är svensktillverkad och fri från triclosan, parabener, alkohol och andra starka kemikalier.

Pistill - glidmedel

Snart kommer du få läsa mer om detta ämne.