• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Überlube

Mångsidigt silikonglidmedel i exklusiv glasflaska och med oanade användningsområden.

 
499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Högkvalitativt lättflytande silikonglidmedel för bättre glid vid alla tillfällen. I exklusiv, snygg glasflaska och med en pumpfunktion som ger dig rätt mängd varje gång. Koncentrerat och supereffektivt så att endast ett par pumptryck räcker.

Überlube ger ett långvarigt glid utan att klibba och det unika med glidmedlet är just att det har fler - något oväntade - användningsområden.

Glidmedlet innehåller nämligen återfuktande E-vitamin, vilket ger en silkeslen känsla och en perfekt finish. Detta gör att du med fördel även kan använda Überlube på frissigt hår för att få en slät och fin glans. Eller varför inte testa den på torra nagelband som en återfuktande olja? Och gillar du att springa men känner att skorna skaver, så använder du den som ett långvarigt skydd mot skavsår. 

Fungerar med latex- och polyisoprenkondomer (men inte med polyuretan) samt i vatten för extra kul i badet och duschen.   

Tvättas enkelt bort utan att lämna spår.  

Volym 100 ml
Egenskaper Veganvänligt transparent silikonglidmedel med många användningsområden. Fri från alkohol, gluten, glycerin och parabener. Neutral smak och doft. Lättflytande. Fungerar under vatten. Ej testad på djur. Praktisk pumpflaska i glas. 
Innehållsdeklaration Dimethicone, Dimethiconol, Cyclomethicone, Tocopheryl Acetate (Vitamin E).