• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Iroha Mai Persika

Upplev en djup genklang i hela din kropp med en helt ny typ av vibration och rörelse. Iroha by Tenga har gjort det igen - helt unik i sitt slag!

 
2 599 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Iroha by Tenga från Japan gör kanske några av de mest stilrena produkterna på marknaden, alltid i genomtänkt och minimalistisk design.

Vibrationsstaven Iroha Mai ger en helt ny typ av vibration med den så kallade Haptic-Wave-tekniken som omvandlar lågfrekventa ljudvågor till vibrationer. Något helt unikt och fantastiskt att få njuta av.

Känn djupare, mer tredimensionella vibrationer och beröring jämfört med traditionella motorer i andra stavar. Du styr intensiteten själv med hjälp av två enkla knapptryck. Välj  mellan tio olika rytmiska ljudvågsrytmer och växla mellan tre vibrationsstyrkor samtidigt som staven är mjuk och följsam mot din kropp. 

100 procent hygienisk tack vare den fenomenala antidamm-skyddande ytan och vattentät, vilket gör att du med fördel även kan pröva att njuta av Iroha Mai i badet eller duschen.

Till din Iroha Mai medföljer en stilfull magnetisk laddningsplatta med en genomskinliga kupa. Laddningsplattan kan även användas som en elegant och praktisk förvaringsplats för din stav. 

Japanska Iroha by Tengas produkter har en tydlig estetisk elegans och har vunnit flertalet priser i produktdesign. Du känner lätt igenom dem för sin genomtänkta design och funktion samt sobra färgval. 

Garanti 1 år.
Egenskaper 10 ljudvågsrytmer och 3 vibrationsstyrkor. Tystlåten. Vattentät upp till 50 cm (gäller inte laddaren). Uppladdningsbar via USB (adapter köpes separat). Laddstation.
Mått Längd: 17,4 cm. Diameter: 3,3 cm.
Material Medicinskt silikon. Laddstationen: PC. USB-sladd: PVC.
Vikt 107 g