• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Knickerbocker Glory

Gör livet lite mer spännande och pirrigt med en fjärrstyrd trosvibrator så nätt att den får plats i de tajtaste jeansen.

 
699 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Knickerbocker Glory är en elegant mjukt formad trosvibrator som ger extra skön stimulans på egen hand eller tillsammans med din partner. Du placerar vibratorn inuti dina trosor för en diskret och härlig stund och den är så liten och smidig att den inte ens syns i ett par tajta jeans. 

Vibratorn anpassar sig perfekt till din kropp och ligger fint mot klitoris och blygdläppar där den ger med sin rundade form och knottriga yta otroligt skön stimulans. Pröva att låta din partner styra din njutning med hjälp av den trådlösa fjärrkontrollen som har en räckvidd på upp till 10 meter. 

Knickerbocker Glory erbjuder tio djupa vibrationslägen. Du kan smidigt växla läge via knappen på trosvibratorn eller via fjärrkontrollen. 

Vibratorn är vattentät, vilket gör att du kan njuta av dess vibrationer både i duschen och i badet. Det gör också att du enkelt kan rengöra den med vatten och en antibakteriel rengöringsgel efter användning. Vi rekommenderar Clean fårn Aleah Care.

 

Garanti 1 år.
Egenskaper Fjärrstyrd trosvibrator i mjuk knottrig form med 10 olika vibrationslägen. Styrs enkelt med en fjärrkontroll (räckvidd: 10 m). Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (strömadapter köpes separat). 1,5 timmars laddning ger upp till 1 timmes njutning. Vattentät.. Färg: Lila.
Mått Bredd: 5,5 cm. Längd: 8 cm. Tjocklek: 3 cm.
Material Sensuellt mjuk silikon med knottrig textur..