• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Lelo DOT Gul

Trolla fram oanade njutningsupplevelser med hjälp av innovativa design som ger en precis stimulering på dina njutningspunkter. Låt din sexuella energi flöda!

 
1 998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

DOT Cruise är en elegant klitorisvibrator som är skapad för att intensifiera dina sinnliga upplevelser. Den använder sig av Infinite Loop™-teknologi som kombinerar en lockande elliptisk rörelse med en len och böjbar topp för att erbjuda en oöverträffad stimulans som är precis rätt över klitoris och andra känsliga erogena områden. Experimentera med de många mönstren och hastigheterna som DOT Cruise erbjurder och hitta den perfekta vinkeln och trycket för att fokusera stimuleringen och känna njutningen fullt ut.

DOT Cruise erbjuder dig åtta olika vibrationslägen med varierande intensitet, från milda kittlingar till kraftfulla pulseringar som tar dig till nya höjder av njutning.

Vad som gör DOT Cruise så unik är den banbrytande så kallade Cruise Control™-teknologin. Med denna teknik kan du utforska en mångfald av njutningar genom olika inställningar samtidigt som vibrationernas intensitet hålls konstant.

Cruise Control™ ser till att vibrationerna förblir stabila även när du trycker din DOT Cruise hårt mot din kropp. Det innebär att du kan njuta utan avbrott, eftersom styrkan justeras automatiskt för att hålla din nivån konstant.

Tillverkad av ultralent silikon av högsta kvalitet vilket gör att ytan känns behaglig mot huden, ger DOT Cruise en djupt tillfredsställande och underskön njutning som förtrollar dina sinnen.

Den är dessutom uppladdningsbar via USB och helt vattentät enligt IPX7-standarden, vilket gör att du kan njuta av obegränsade klimax när som helst och var som helst, även i badet eller duschen.

Storlek 6 cm x 4,6 cm x 16,5 cm.
Garanti 1 år.
Egenskaper Klitorisvibrator med 8 olika vibrationslägen. Upplaaddningsbar via medföljande USB-kabel (adapter köpes separat). Vattentät.
Material Kroppssäker silikon. ABS-plast.
Vikt 98 g