• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Limba Flex Medium

Lär känna din kropp och upptäck nya njutningspunkter. Limba är en flexibel dildo med en hård, men flexibel kärna, som gör att skaftet kan böjas till nya former närhelst du känner för det. Finns i tre storlekar beroende på vad du föredrar att använda den till.

 
799 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Variation förnöjer. Det gör Limba Flex så perfekt. Med Limba Flex kan du variera som du vill. Här har du en böjbar dildo i allra bästa kvalitet från välkända tyska märket Fun Factory.

Pröva dig fram och upptäck vad du njuter mest av. Upptäcker du att du längtar efter en dildo med tydlig G-punktskurva eller önskar du komma åt prostatan bättre hos din partner så böjer du den i formen. Önskar du ha en rakare form så är det bara att böja tillbaka den. 

Hemligheten är att Limba Flex kan böjas i valfri vinkel och stanna där. Dess böjbara kärna gör att du kan forma den för att hitta just din eller din partners bästa njutning.

Toppen på Limba Flex är mjuk och följsam, och tillsammans med den avsmalnande spetsen gör att den är lätt att föra in både vaginalt och analt. Dessutom suger sig den extra tunna basen fast på många släta ytor. 

Limba Flex passar i alla våra strap-on-selar (harness) för säker och spännande lek. Finns i tre olika storlekar. 

Föredrar du att rida och gnida mot din partner som har den fäst i en harnesk (alternativt att du fäster bottenplattan mot en slät och glatt yta). Ja, då väljer du med fördel Limba Flex Small som har en kortare axel.

Föredrar du att stöta med en dildo, ja då är den längre Limba Flex Medium fantastisk om du t.ex. spänner fast den i en strap-on-sele (harness).

Med storleken Large är Limba Flex skapad för de mer erfarna användarna som söker intensiv och djupgående stimulans. Den är din guide till en lustfylld resa som är unik och avancerad, redo att ta dig med på en hisnande resa.

 

Egenskaper Böjbar havsblå dildo i mjuk silikon för både analt och vaginalt bruk. Platt fot för stadig passform i strap-on-sele (harness).
Mått Small: Längd 12 cm, diameter 3 cm. Medium: Längd 18 cm, diameter 3,2 cm.
Material Mjuk silikon av hög kvalitet.