• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Naked Addiction Dong

Realistik dildo i följsam och len silikon med dubbel densitet och en hårdare och stadig kärna för en naturtrogen känsla. Stark sugpropp i botten ger dig många variationsmöjligheter.

 
998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Naked Addiction Dong är dildon för dig som vill ha en ralistisk känsla utan att tumma på kvaliteten. Detta är en naturtrogen dildo, mjuk på ytan och med en fast kärna för en så realistisk känsla som möjligt. 

Tillverkad i ett nytt och unikt material, Incredifeel, som ger en realistisk yta och silkeslen känsla. Fri från ftalater och latex. Otroligt mjuk, sammetslent vid beröring men samtidigt fast för att ge ett perfekt motstånd vid en penetration tack vare den fasta kärnan i silikon.

Sugkoppen längst ner kan fästas på de flesta släta ytor. 

Utforska vad du gillar genom att fästa den starka sugkoppen längst ner på en slät och hård yta för att njuta av stimulans utifrån olika positioner och vinklar samtidigt som du har händerna fria till annat. Dessutom passar den bra i våra strap-on-selar (harness). För ett riktigt stabilt stöd rekommenderas en dildo med platt fot.  

Manual och vit silkespåse medföljer. 

 

Garanti 1 år.
Egenskaper Dildo med kraftfull sugpropp i botten som passar även bra i våra strap-on-selar (harness). Vattentät. Färg: Beige hudfärg.
Mått Diameter 4,5 cm. Längd 21 cm varav 14 cm går att föra in.
Material Incredi Feel premium silikon med dubbel densitet. Mjuk yta runt styvare inre kärna för realistisk känsla.