• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Man Wand

En stilren intimprodukt för dig som vill ha vibrationer med mycket styrka och djupgående intimmassage. Ge dig hän och upplev något nytt!

 
669 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Men Wand från Satisfyer ger dig som man absolut njutning och en möjlighet att nå klimax. Hemligheten ligger i de flexibla "vingarna" som håller fast din penis när din Men Wand masserar så att vibrationerna känns ända ner i tårna. Vibratorn håller du i din hand med ett enkelt grepp. 

Men Wand är tillverkad i sammetslen silikon, som känns behaglig och naturlig mot huden, och i en stilren design, utformad för att ge mesta möjliga njutning men samtidigt ha en bekväm och ergonomisk användning. Skaften håller du i handen och penis placeras mellan de två vingarna. De två flexibla vingarna omsluter då din penis oavsett storlek.

På insidan av vingarna och ned på skaftet finns en lätt ribbad struktur för mer stimulans åt penis och ollon. Dessutom är variationerna nästintill oändliga i och med att motorn kan ställas in på 50 olika kombinationer av vibration. Och inte nog med det, du kan även välja att ta med din nya vän in i badet eller duschen och njuta fullt ut.

Garanti 1 år.
Egenskaper Flexibel stimulering och flertaliga kombinationer. 5 hastigheter på vibrationen och 10 vibrationsmönster. Uppladdningsbar voa USB-laddare som medföljer. Användningstid: 60 minuter per laddning, Hygienisk och mjuk för din komfort och säkerhet. Lätt att rengöra. Vattentät. Kan användas med eller utan partner.
Mått Längd: 20,5 cm. Inre diameter: 3,5 cm (flexibel)
Material Medicinsk silikon. Detaljer i ABS-plast.