• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Namii AIR Lilac

Luftrycksvibratorn Namii är designad för att efterlikna den förtrollande känslan av passionerat oralsex genom att vibrera luften - vilket skapar en oemotståndlig klitorisstimulering utan direkt beröring.

 
1 369 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Den innovativa och ljuvliga Namii är något så fantastiskt som en intimprodukt som kombinerar den underbara lutfttryckstekniken med djupa vibrationer.

Placera Namiis ultramjuka och lena munstycke över klitoris eller lite vid sidan om, lufttrycket kommer med sin djupa stimulans nå varje njutningspunkt och ge dig den perfekta stimulansen. Samtidigt lägger sig den rundande kullen sig i slidmynningen och skickar djupa vibrationer som resonerar genom hela underlivet.

Tillsammans skickar lufttrycket och vibrationerna dig på en lustresa utan dess like och får dig att nå klimax.

Namii är skapad så att den kan användas utan händer – placera den bara på önskade punkter vid underlivet och parera med dina lår så ska den hitta sin plats. Så har du händerna fria att smeka din övriga kropp eller din partner. Skapad i kroppsäkert silikon och kan avnjutas i dusch eller i badet då den är helt vattentät.

Laddas i en vacker ladd station där basen kantas av ett milt ljus för att uppnå en extra sinnlig stämning. Maxa njutningen genom att kombinera Namii med en känselolja som förhöjer känslan och ökar blodgenomströmningen!

Så unna dig själv en njutningsresa tillsammans med Namii och utforska en värld av sensuell extas.

 

Garanti 1 år
Egenskaper 5 intensitetsnivåer och 5 vibrationsmönster, mycket låg ljudnivå, uppladdningsbar i laddstation med ljusslinga.
Mått 9 cm, bredd: från 8 cm till 5 cm
Material Kroppssäker silikon