• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Panty Vibe Rosa

En trevlig gåva till någon du tycker om. En trosvibrator blir garanterat mycket uppskattat och erbjuder både spänning och njutning i tillvaron.

 
579 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

En trosvibrator är tänkt att du bär i din trosa. Den är diskret och ger spänning utan att någon annan behöver veta om det. 

Överlämna kontrollen till din partner som kan styra vibrationerna via fjärrkontrollen på distans. Fjärrkontrollen har en räckvidd på upp till 15 meter.

Bär vibratorn under en utekväll med dig själv eller ha en romantisk middag tillsammans med din partner där du låter din partner bestämma över din njutning. Det ger en ny spännande dimension till utekvällen. Den är viskande tyst så bara du och din partner vet vad som händer innanför dina trosor.   

Trosvibratorn är ergonomiskt utformad, vilket gör att den är mycket bekväm att bära. Du kan välja mellan sex olika vibrationsmönster.

Placera vibratorn i dina trosor och låt de små knottrorna röra vid klitoris. Med fjärrkontrollen kan du sedan styra des vibrationsmönster.

Egenskaper Trosvibrator med 6 vibrationsmönster. Svart förvaringsväska med en design likt en liten handväska, trådlös fjärrkontroll med en räckvidd på upp till 15 m. Batteritid på upp till 1,5h (8h stand-by) och laddar smidigt via den medföljande USB-kabeln (strömadapter köpes separat). Vattentät.
Mått Längd: 10 cm. Bredd: 4,5 cm.
Material Kroppssäkert silikon.
Vikt 160 g