• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Pherostrong Kroppsolja

En massageolja fylld av feromoner som väcker  djupare sensualitet inom dig. Upplev en förförisk dans av feromoner som väcker de dolda sinnena till liv.

 
329 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Pherostrong massageolja

Massageolja som är mer än bara en doft – den är en upplevelse av förfinad sensualitet där feromonerna kittlar fler sinnen än du kan ana.

 Med en förförisk kombination av unika doftnoter tar denna massageolja din avkoppling till en helt ny nivå.

Låt dig svepas iväg av den lockande doften av svartvinbärsblad, fresia och ros med varje smidig beröring på din hud. Oljans speciellt utformade formel, berikad med tränoter, patchouli och vanilj inte vara lugnar dina sinnen utan ger också näring åt din hud.

Oljan förstärker inte bara kroppens avslappning utan också den magnetiska attraktionen mellan dig och din partner. Med varje droppe av Pherostrongs massageolja smälter spänningarna bort och ersätts av en känsla av ömhet och intimitet. Låt varje ögonblick av beröring fördjupa attraktionen med hjälp av feromonerna som ökar uppfattningen av attraktivitet och förstärker den sexuella dragningskraften

Volym 100 ml
Egenskaper Massageolja för kvinnor med feromoner, inte passande för intimt bruk: doft av svartvinbär, ros, patchouli och vanilj