• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Premium Penispump

Premium Penispump är en funktionell uppladdningsbar och vattentät penispump för både rehabilitering och stimulans.

 
1 499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Potensproblem är vanligt bland män över 50 år. En del kan få viss erektion, andra ingen erektion alls. En lösning som fungerar oavsett grad av potensproblem är en så kallad erektionspump, även kallad penispump, tillsammans med elastiska penisringar.

Premium Penispump är en uppladdningsbar och vattentät penispump, ett erektionshjälpmedel som tack vare det vakuum som skapas tillfälligt kan skapa hårdare erektion och öka storleken på din penis. För ökad stimulans finns även vibration. Välj mellan tre hastigheter och upplev njutning såväl som funktion.

För bästa användning rekommenderar vi att du för in penis i pumpen och placerar penispumpen så tätt som möjligt in mot kroppen. Slå därefter på penispumpen för att ta bort luft inifrån behållaren. Förändringen av lufttrycket kommer att få blodet att fylla blodkärlen i din penis och det kan ta någon minut för dig att uppnå erektion. 

För att ge dig ett så effektivt vakuum som möjligt och god komfort, finns en mjuk transparent silikonhylsa med stimulerande textur vid öppningen. Samtidigt som hylsan ger en omslutande känsla kan du med mätskalan på den transparenta cylindern se hur din penis växer sig större.

Det medföljer även en enklare variant av silikonhylsa i svart som du fäster vid kanten av munstycket och som erbjuder en annan typ av sensation.

Applicera gärna lite vattenbaserat glidmedel inuti röret, i hylsan, och på din penis före användning för att undvika irritation. Vi rekommenderar Aleah Cares Vattenbaserat glidmedel. 

Om du känner dig obekväm med vakuumet kan du när som helst lätta lite eller helt på trycket med hjälp av den nedersta knappen på penispumpen. För bästa resultat kan du pröva att växla mellan att skapa vakuum och lätta på trycket.

Vi rekommenderar dig att använda en penisring efter pumpningen för att förlänga erektionen. Penisringen begränsar blodflödet från penis, vilket hjälper till att upprätthålla erektionen längre. Observera att penisringen inte bör bäras längre än 20 minuter för att undvika negativ påverkan på blodcirkulationen.

Penispump är enkel att ta isär och att rengöra. Vi rekommenderar att du använder Aleah Cares naturliga produktrengöring avsedd till intimhjälpmedel och som både är effektiv och skonsam.

Egenskaper Uppladdningsbar penispump med 3 vibrationslägen. Vattentät.
Mått 29.8 cm x 8.4 cm x 7.4 cm. Omslutande längd: 29.8 cm.
Material Silikon, ABS-plast, PS och TPE.