• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

JJ Penisringar 3-pack

Njut längre och stärk din uthållighet. Tre penisringar med var sin egen stretchkaraktär. Från en kram runt penis till att användas runt både pung och penis.

 
499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

En penisring hjälper dig att förstärka din erektion eller om du behöver lite extra stöd. Använd gärna ett vattenbaserat glidmedel och trä på den stretchiga ringen när penis är halverigerad. Låt den sedan sitta vid penisroten. Tänk på att känna efter, så att det alltid känns bekvämt. 

I Je Joues 3-pack penisringar finns tre ringvariant i varsin färg: blå, svart respektive grönt. Varje färg har sin stretchkaraktär från minimum till maximum så att du kan välja stimulans utifrån dina behov och önskemål.

Den blåa penisringen har minst stretch och känns mer som en ordentlig kram runt penis. Den svarta penisringen har maximal stretch och passar även att använda runt både pung och penis. Stretchen i den gröna ligger däremellan.

Je Joue Penisring har en platt design som gör att den sitter extra bra på plats utan att glida av. Använd gärna tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel.

Egenskaper Platt elastisk penisring i 3 olika utföranden med var stretch. Maximal stretch. 3 pack.
Mått Inre diameter: ca 3 cm - 8 cm.
Material Stretchig silikon. 3 färger: Blå, grön och svart.