• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Verge

We-Vibes smidiga penisring Verge med 10 vibrationslägen ger många olika valmöjligheter för både gemensam och egen njutning.

 
1 299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Det här är en penisring med vibrationer för dig som verkligen vill njuta!

Verge är tänkt att användas runt både penis och pung för extra kraftfull stimulans och förlänger och förstärker på så sätt din erektion. Samtidigt kan penisringen användas till annan stimulans som känns bäst för stunden.

Den platta delen av penisringen har en djupt vibrerande motor som kan vändas åt valfritt håll, till exempel mellan dig och din partner för en underbar skön stund tillsammans.

Eller varför inte skämma bort dig själv och rikta Verge mot mellangården för en egen njutningsstund. Mellangården är den känsliga delen mellan pung och anus, som många upplever som en ytterst erogen zon och att det är extra härligt att få stimulans där. 

Verge erbjuder dig tio olika vibrationsmönster och beroende på hur du eller ni vrider och vänder på penisringen kan variationerna på stimulans bli otaliga. Dessutom är vibratorringen vattentät vilket möjliggör underbara stunder i duschen eller i badet.

Ladda ner We-Vibes mobilapp WeConnect från AppStore och Google Play och låt din partner fjärrstyra din njutning, även om ni inte befinner er i samma rum eller ens i samma stad eller land. Ni skapar enkelt var sitt konto och låter dessa kommunicera med varandra. Eller så använder ni appen när ni är tillsammans för att skräddarsy er upplevelse.

Garanti 1 år.
Egenskaper 10 vibrationslägen. Kan även styras direkt från WeConnect-appen via bluetooth eller över internet. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (strömadapter köpes separat)..Vattentät. Varuprover på Lube by Pjur glidmedel (2 ml) medföljer. Färg: Grafitblå.
Mått Total längd: 11,4 cm. Ringens inre diameter: 4,4 cm - 5,2 cm.
Material Silkeslent kroppssäkert silikon.