• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Satisfyer PRO II Gen 3 App Röd

För dig som vill prova på appstyrd stimulans med pulserande tryckvågor och vibrationer på en och samma gång. Med två olika munstycken för variation.

 
998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Satisfyer PRO II Gen 3 App är en appstyrd lufttrycksvibrator som ger dig intensiv klitorisstimulering på ett sensationellt skönt sätt via appen Satisfyer Connect.

Via appen kan du skapa och dela egna program som du bygger upp. Appen är kostnadsfri för iOS och Android med nya funktioner som presenteras i den varje månad.

Med en unik vakuumteknik skapar vibratorn pulserande tryckvågor mot klitoris och funktionen ökar även blodflödet för en ännu skönare känsla.

Men lufttrycksvibratorn tar stimuleringen ett steg längre. Utöver funktionen med tryckvågor erbjuder den dig också sköna vibrationer. Det finns tolv olika vibrationsprogram och elva nivåer för intensiteten för tryckvågorna.

Till din lufttrycksvibrator medföljer två munstycken: ett klassiskt och ett slutet munstycke som använder sig av en helt unik teknologi som efterliknar känslan av pulserande vatten, likt en vattenstråle. Testa dig fram och se vilket munstycke som du föredrar - eller variera för att förhöja känslan. 

Hela lufttrycksvibratorn är klädd i silkeslent silikon, även munstyckena, för en mer exklusiv känsla och dessutom blir vibratorn också skön att hålla i.

Vi rekommenderar Aleah Care Vattenbaserat glidmedel som är helt naturligt för en extra skön känsla. 

Satisfyer Pro II Gen 3 finns i två versioner: en klassisk och en appstyrd. Den här är den appstyrda versionen där funktionerna styrs via appen och inte manuellt med hjälp av knappar på produkten.  

Garanti 1 år.
Egenskaper Appstyrd lufttrycksvibrator med sugande tryckvågor och vibrationer, 11 intensitetsnivåer och 12 vibrationslägen. Två olika munstycken för variation. Vattentät och uppladdningsbar, USB-kabel medföljer (Strömadapter köpes separat). Ljudnivå: Låg. Färg: Lila..
Mått Längd: 16,4 cm.
Material Sammetslen silikon.
Vikt 400 g