• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Soraya Anal Beads Svart

Låt Soraya Beads från lyxiga Lelo bli din guide till anal utforskning! Utrustad med olikformade kulor ger Soraya Beads dig en ultimat upplevelse av njutning och designad lyx.

 
2 299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Soraya Beads design väcker de känsliga nervändarna i och runt anus för en ny typ av orgasmisk sensation.

Börja med den minsta pärlan och följ upp med de succesivt större så kommer du att känna hur vibrationerna sprids jämnt över hela den införbara staven och överförs till kroppen genom varje enskild kula.

Utrustad med den innovativa Bow-motion™-teknologin som är inspirerad av violinistens skickliga rörelse, arbetar alla pärlor i harmoni för att skapa stötliknande sensation utan stötande rörelse.

Soraya Beads erbjuder åtta sköna njutningsinställningar och skapar en kombination av roterande pärlor och kraftfulla vibrationer som stimulerar på ett sensationellt sätt och ger dig en upplevelse som du aldrig tidigare upplevt.

Den släta, böjda formen och det ergonomiska handtaget gör den lätt att använda och perfekt anpassad för att nå dina mest känsliga punkter.

Dessutom är Soraya Beads tillverkad av högkvalitativa material som både är kroppsäkra och enkla att rengöra, vilket ger dig total sinnesfrid och förtroende.

Oavsett om du utforskar själv eller delar upplevelsen med en partner, kommer Soraya Beads att föra er närmare varandra och låta er upptäcka en ny nivå av intimitet och njutning.

Så ge sig själv förmånen av lyx och njutning av Soraya Beads från Lelo idag!

Njuts med fördel tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel såsom Aleah Cares vattenbaserad glidmedel.

Garanti 1 år
Egenskaper Analprodukt med olikformade pärlor för explosiv stimulans
Mått Längd: 234 cm Bredd: 46-59 cm
Material Kroppssäkert silikon, ABS-plast