• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Womanizer I am Svart Marmor

Framgångssagan fortsätter med storfavoriten. Nu i en unik Marilyn Monroe utgåva för dig som gillar glamour och originalitet. Med hjälp av pulserande lufttrycksvågor tar den dig till oanade höjder av njutning med orgasmgaranti.

 
1 699 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Lufttrycksvibratorn Womanizer är en intimprodukt utöver det vanliga som med sin ergonomiska design ligger bekvämt i din hand och som garanterat ger dig njutning av högsta klass med sina innovativa funktioner.

Det unika med Womanizer är att munstycket omsluter hela klitoris och masserar genom lufttryck. Med en lätt sugande förtrollande effekt når den ner till nervtrådarna, vilket ger en fjäderlätt och omvälvande känsla som gör att du enkelt når klimax. Välj mellan 10 olika intensitetslägen som säkerställer både mjuk och kraftig stimulans, vilket får din sexuella energi att sprudla av välbehag.

I am Original-utgåvan har förutom sin förfinade design i två eleganta marmormönster även utrustats med en uppskattad funktion; att återgå till den lägsta inställningen för en avslappnande och sensuell avslappning.

De två olika storlekarna på stimulatorhuvudena som medföljer har utvecklats för att passa olika kroppar. Det tomma utrymmet inuti huvudet ändrar luftflöde och lufttryck där mindre plats ökar intensiteten och vice versa.

Lufttrycksvibratorn är vattentät och tystgående och passar därför perfekt att ta med i duschen eller badet. 

Samtliga versioner av Womanizer har korats till den bästa produkten på marknaden i ett flertal tidningar och en produkt som är svår att vara utan.

Med din lufttrycksvibrator medföljer en användarmanual, ett kompletterande munstycke i större storlek, en förvaringspåse samt en USB-kabel med magnetiska laddningsstift som du enkelt kopplar till din adapter. 

Garanti 1 år.
Egenskaper Lufttrycksvibrator med 10 olika intensitetslägen och 2 stimulatorhuvuden. Klitorisstimulans med den sk Pleasure-Air-teknologin. Uppladdningsbar via USB-kabel (adapter köpes separat). 100% vattentät (IPX7 standard). Ergonomisk design. Tyst som en viskning. Uppladdningstid: 120 min,
Mått 19,6 cm x 16,2 cm x 7,3 cm. Två stimulatorhuvuden; 14 mm respektive 10 mm.
Material Ytan är helt gjord av Soft-touch-ABS. Stimulatorhuvudet är tillverkat i kroppssäkert silikon
Vikt 117.9 g g