• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Oh Holy Mary

Vår mest omtalade och efterfrågade orgasmolja. En riktig favorit bland våra kunder och som fått högsta betyg i bland annat tidningen Amelia med citat som: "Det uppstår en intensivt pulserande, vibrerande stimulans, det känns verkligen som en sexleksak - en motorväg till orgasm"

 
269 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Den här underbara känslighetsoljan leder till ökad lust och njutning. Den aktiva ingrediensen i Oh Holy Mary är hampafröolja som fungerar stimulerande både för henne och honom. 

Du applicerar 1-2 droppar av oljan på mannens ollon eller kvinnans klitoris. Oljan ger en intensiv effekt redan efter 15-30 sekunder, en härlig pirrande effekt som varar upp till 45 minuter och som förstärker upplevelsen.

De flesta stimulerande geler och oljor har en kylande eller värmande effekt, medan Oh Holy Mary ger dig en helt annan, ny typ av känsla som bara måste få upplevas. Den kan beskrivas som en mer pirrande och kittlande effekt som intensifieras. Många upplever nästan en vibrerande känsla.

En njutningsolja som vi på Pistill varmt rekommenderar. Har dessutom både hyllats i magasinet Amelia och i succépodden "Alla Våra Ligg".

Volym 6 ml som räcker till cirka 50 applikationer.   
Egenskaper En njutningsolja och 100% veganvänlig. Innehåller fröolja från hampa, inte den illegala substansen THC eller CBD. Ej testad på djur.  
Innehållsdeklaration Olivolja, alkohol, fruktextrakt av Zantholyxom Bungeanum, fröolja från Hampa Sativa, kanelolja och eugenol. Paraben- och sockerfri.