• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Yoni ägg - 3 pack Rosenkvarts

Träna upp din bäckenbotten och stärk muskulaturen. I tre olika storlekar som möjliggör träning för en starkare kontakt med underlivet och ökad sexuell energi i kroppen.

 
829 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Yoni-ägg påminner om knipkulor men är tillverkade av sten/kristaller med olika egenskaper, där varje enskilt ägg är unikt i både i färg och marmorering.

De finns i tre storlekar: Small, Medium och Large.

Detta kit innehåller 3 ägg, ett i varje storlek. Smart val OM du inte vet vilken storlek du ska välja. Dessutom brukar det finnas behov av att variera storlek över tid då olika storlekar ger varierad upplevelse och träning. Ett mindre ägg kräver mer muskelkraft att hålla kvar det i slidan och att ha kontakt med än ett större.

Äggen används för bäckenbottenträning och för att stärka kontakten till sitt underliv. Träningen innebär en djupare kontakt med sig själv och ett ökat välmående både fysiskt och psykiskt, då spänningar, stress och trauman lagras i slidväggarna och som annars kan vara svåra att komma åt. Träning med Yoni-ägg sägs även öka den sexuella och sensuella energin.

Grunden för all träning med yoni-ägg är att få kontroll över underlivsmusklerna. Du kan även välja att meditera med ditt Yoni-ägg, vilket kan vara ett fantastiskt sätt att stärka kontakten och närvaron.

Du för ut Yoni-ägget genom att försiktigt dra lite i silikonsnöret som sitter i hålet genom toppen på ägget. Du kan även ta hjälp av din bäckenmuskulatur och pressa ut ägget försiktigt genom att krysta på huk. Ta hjälp av ett finger om det skulle behövas.

Till dina ägg medföljer en liten rengöringsborste för att lättare kunna göra rent i håligheten för snöret.

På Pistill finns Yoni-ägg i Rosenkvarts, Jade och Ametist.

Egenskaper Ägg i sten för träning och ökad kontakt med sitt underliv.
Mått Längd: S/3cm – M/4cm – L/5cm. Diameter: S/2,5cm – M/3cm – L/3,5cm
Material Rosenkvarts är rosa till färgen och initierar kärleken till oss själva. Den ger lugn och känslomässig förtröstan. Snöre i silikon.