• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Healing Yoga

Healing Yoga - den läkande kraften är en unik och annorlunda yoga-bok som behandlar om yoga ur det läkande perspektivet.

 
299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Yoga är en transformerande och spirituell träningsform som berör både kroppen, sinnet och själen. I boken lyfts yoga fram som en läkande kraft som kan verka som kroppslig terapi när orden inte räcker till.

I sin bok ger Jennie Liljefors oss verktyg, program och övningar för att integrera yogans läkande kraft i våra liv. Förutom de hälsobringande effekter som yoga ger som en djupare andning och en smidig och vältränad kropp fungerar yogan även avslappnande på psyket, som medicin för spända muskler, stela leder och ömmande axlar och nacke, balanserande av energiflödena i kroppen och de inre organen samt stärkande på immunförsvaret.

Författaren Jennie Liljegren menar även att vi med yoga kan verka på en själslig nivå där den inre läkningen sker. Du kanske har varit med om ett psykiskt eller fysiskt trauma eller ha fått stå ut med något där du helt enkelt inte har haft något val. Du kanske lider av posttraumatiskt stress syndrom (PTSD). Yoga kan då hjälpa dig att bearbeta och läka. 

Den här boken är full av inspirerande texter, pedagogiska övningar och vackra bilder som på ett fint sätt förmedlar känslan att det är lätt och lustfyllt att yoga.

Jennie Liljefors driver sedan 2014 yogastudion Altromondo Yoga i Stockholm och är certifierad yogalärare. Hon arbetar även med förlossningsförberedande andning och som doula.

Egenskaper Skriven av Jennie Liljegren. Sidor; 222. Utgiven: 2017-11-07. Upplaga 1. Förlag: My Book Affair.
Mått
Vikt 960 g