• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Yoni ägg - Medium Rosenkvarts

Stärk bäckenbottenmuskulaturen, få en starkare kontakt med ditt underliv och öka den sexuella energin i din kropp.

 
389 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Yoni-ägg påminner om knipkulor men är tillverkade av sten/kristaller med olika helande egenskaper och energier, där varje enskilt ägg också är unikt i både i färg och marmorering. På Pistill finns Yoni-ägg i Rosenkvarts, Jade och Ametist.

Äggen används för bäckenbottenträning och för att stärka kontakten till sitt underliv. Träningen innebär en djupare kontakt med sig själv och ett ökat välmående både fysiskt och psykiskt, då spänningar, stress och trauman lagras i slidväggarna och som annars kan vara svåra att komma åt. Träning med Yoni-ägg sägs även öka den sexuella och sensuella energin.

Storlek Medium är ungefär 4 cm x 3 cm och den storlek du kan gå över till när du stärkt din bäckenbotten något och känner dig bekväm med knipövningar.

Du för ut Yoni-ägget genom att försiktigt dra lite i silikonsnöret som sitter i hålet genom toppen på ägget. Du kan även ta hjälp av din bäckenmuskulatur och pressa ut ägget försiktigt genom att krysta på huk. 

Till dina ägg medföljer en liten rengöringsborste för att lättare kunna göra rent i håligheten för snöret.

Egenskaper Ägg i sten/kristall för träning och ökad kontakt med sitt underliv.
Mått Medium: 4 cm x 3 cm.
Material Rosenkvarts är rosa till färgen och initierar kärleken till oss själva. Den ger lugn och känslomässig förtröstan. Snöre i silikon.