• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

All Over Massage Gel

Upplev den underbara massageoljan Allover massagegel från YES FOR LOV – det ultimata sättet att föra intimiteten till nya höjder.

 
499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Upptäck en ny dimension av intimitet med Yes FOR LOV's Allover lubricant massage gel - den ultimata föreningen av sensualitet och funktionalitet!

Med en exklusiv formula som förenar massagegels smidighet med premium glidmedels smörjande kraft, garanteras en upplevelse som både tillfredsställer och överträffar förväntningarna.

Den silkeslena konsistensen glider ljuvligt över huden, förvandlar varje beröring till en förförisk och erotisk upplevelse.

Det som gör denna olja ännu mer oemotståndlig är dess dermatologiskt testade formula, fri från parabener och andra irriterande ämnen, vilket garanterar en säker användning även på den mest känsliga huden.

Allover lubricant massagegel är inte bara en fröjd för sinnena, utan det förvandlar även vanliga massager till en intim och förtrollande upplevelse.

Med en doft skapad av en av Paris mest framstående parfymörer, lockar denna olja med en syndigt ljuvlig doft som är både förföriskt söt och oemotståndligt sensuell.

Ge dig själv och din partner gåvan av fördjupad intimitet och utforska nya nivåer av njutning med Yes FOR LOV's Allover lubricant massage gel.

Skapa minnen som varar livet ut och låt kärleken flöda fritt med denna ljuvliga olja!

Volym 100 ml
Egenskaper En kombinerad massageolja/glidmedel med lätt känsla och underbar doft
Innehållsdeklaration Cyklopentasiloxane, dimethicone, doftolja