• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Amour

En mångsidig vibrator med mjuka och flexibla hjärtformade öron i behändig storlek. Låt fantasin sätta dina gränser.

 
998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Amour är en härlig liten vibrator med djupgående starka vibrationer. Vibratorn erbjuder dig sju vibrationsmönster i fem olika hastigheter. Med sitt silkeslena kroppssäkra silikon av högsta kvalitet och sin ergonomiska design är den en fröjd att använda. 

Här har du en mångsidig vibrator med en hjärtformad topp som känns mjukt kittlande mot huden och som skapar en sensuellt smekande lätt fladdrande känsla som leder dig till härlig njutning.

Underbar att använda mot alla tänkbara njutningspunkter både på solokvist och tillsammans med din partner. Pröva att stimulera blygdläppar, bröstvårtor, mellangården och pungen. Fördjupa intensiteten genom att prova olika vibrationsmönster och hastigheter.

Dessutom är Amour en härlig reskamrat att ta med sig på resan då den har ett reselås som är enkelt att aktivera innan du packar ner den i väskan.

 

Garanti 1 år.
Egenskaper Hjärtformad vibrator i innovativ design. 7 vibrationsmönster med 5 olika hastighetsnivåer. Låg ljudnivå. Uppladdningsbar med medföljande USB-kabel. Vattentålig för dusch och bad. Med reselås
Mått Längd: 13,7 cm. Diameter: 2,5 cm.
Material Silkeslent kroppssäker silikon.