• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Amy II Violet

Känn pulsen av passion med AMY 2 – designad för att sätta dina sinnen i brand och leverera oöverträffad njutning.

 
998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Amy 2 är med sin eleganta och ergonomiska design skapad för att perfekt passa i din hand och smälta sömlöst in i dina erotiska fantasier.

Den mjuka, sammetslena ytan och de böljande kurvorna ger en känsla av lyx och komfort och glider nästa av sig själv över huden och in i intima djup.

Amys plattade spets är perfekt för precisionsstimulering av njutningspunkter både på och i kroppen och lämpar sig utmärkt för härlig stimulans av G-punkten.

Den kraftfulla motorn sänder ut intensiva vibrationer som får varje nerv att vibrera av extas genom sina 5 vibrationslägen i hela 5 hastigheter.

Oavsett om du njuter på egen hand eller delar njutningen med en partner är AMY 2 din ultimata kompanjon för att utforska nya spännande horisonter av din kropp.

Så ge dig själv tillstånd att upptäcka nya njutningsområden och låt Amy 2 guida dig till en värld av erotiska möjligheter – Amy 2, den stilfulla specialisten för G-punkt och klitoris!

Är du redo att utforska G-punkten kan du ta hjälp av följande tips:

1. Böj knäna och placera fotsulorna platt mot madrassen. Den här positionen gör det lättare för dig att nå g-punkten med fingrarna.

2. Du kan med fördel placera en kudde under rumpan, så att ditt underliv lyfts upp en liten bit.

3. Applicera ordentligt med glidmedel i slidan och på fingrarna, och för in 1-2 fingrar.

Se till att din handflata är vänd uppåt och för fingrarna fram och tillbaka, samtidigt som du pressad lite lätt mot slidväggen. Böj gärna fingrarna lite, och massera försiktigt slidväggen med små "kom hit"-rörelser.

Du letar efter en punkt eller ett område ungefär lika stort som en mindre valnöt, där vävnaden känns lite mer ojämn än den runt omkring. När du känner denna skillnad, då har du hittat g-punkten och kan börja utforska!

Amy II finns i färgerna violet och bourdeaux.

Garanti 1 år
Egenskaper Stilfull G-punktsstav med flera vibrationsnivåer och mönster. Vattentät. Uppladdningsbar med USB
Mått längd: 17,4 cm vikt: 390g
Material Kroppssäker silikon