• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Arcwave Voy

Håll i dig! Njutning på nytt intensivare sätt med justerbar tajthet och ultramjukt omslutande silikon.

 
1 199 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Maximera din njutning med skräddarsydd passform och smart teknik.

Du kan använda Arcwave Voy vid intimmassage på solokvist eller tillsammans med din partner. Genom att variera tajtheten i din Voy kan du intensifiera njutningen för en unik upplevelse under en kraftfull orgasm. Tajtheten runt din penis reglerar du enkelt genom att vrida på den justerbara ringen på toppen. 

Forskning har nämligen visat att receptorer i huden på penis stimuleras och svarar särskilt bra på just tryck. När de stimuleras på rätt sätt ger det dig en helt ny intensivare njutningsupplevelse än vid vanlig onani.

För att skapa den perfekta passformen så finns åtta olika tajthetslägen och ett ultraskönt material som omsluter din penis på bästa tänkbara sätt. Den lilla behändiga storleken gör det också enkelt för dig att få ett bekvämt grepp om din Voy. 

Använd gärna rikligt med glidmedel då det gör din upplevelse ännu skönare. Vi rekommenderar Balance, ett naturligt vattenbaserat glidmedel från Aleah Care 

Arcwave Voy är vattentät och därmed enkel att hålla ren. Vi rekommenderar Clean, en antibakteriell rengöring  från Aleah Care. Skölj av med ljummet vatten för att sedan låta den lufttorka. Voy har två skyddslock med ventilationskanaler, så att den torkar snabbt och behåller sitt snygga, perfekta skick.

Egenskaper Onaniprodukt med justerbar tajthet i 8 olika lägen. Mjukt silikon med textur. Skyddande lock för förvaring. Vattentät. Enkel att rengöra. 10 ml glidmedel medföljer.
Mått Längd: 14,20 cm. Bredd: 9,50 cm. Höjd; 18,10 cm.
Material Kroppsäker högkvalitativ sililkon
Vikt 680 g