• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Ava

AVA – en sensuell njutning i en ny dimension!

 
969 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

För den ultimata njutningen och en upplevelse utöver det vanliga, presenterar vi nu stolt AVA – en exklusiv njutningsaccessoar som tar ditt intima välbefinnande till nya höjder.

Ava är designad med precision och kärlek för att tillfredsställa dina innersta önskningar. Den är utrustad med en avancerad teknologi som erbjuder en oöverträffad känsla av realistisk stimulans. Den ergonomiska formen gör produkten otroligt behaglig att använda, samtidigt som den enkla hanteringen ger dig full kontroll över din njutning. Upplev de mångsidiga vibrationslägena och anpassa intensiteten efter dina egna önskemål. Ava levererar nämligen både flera lägen med vibration och flera lägen med en stötande rörelse för att kunna nå precis dina rätta punkter.

Du kan även synka Ava med FeelConnect-appen så kan din partner kontrollera intimprodukten på distans.

Tillverkad av premiummjukt silikon med en vadderad topp och milda ribbor är Ava skonsam mot din kropp. Den är även vattentät, vilket gör det möjligt att använda den i badet, duschen eller varför inte poolen! Med Ava Neo kan du skapa din egen personliga symfoni av lust och uppleva en ny dimension av njutning som tar dig till sjunde himlen.

Garanti 1 år.
Egenskaper 5+5+5 vibrationsnivåer och kombinerad stötning och vibration. Helt vattentät. Uppladdningsbar
Mått längd: 18,6 cm diameter: 4 cm
Material Silkeslen kroppsäkersilikon
Vikt 149 g