• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Bendi Strap-On (M) Djupsvart

Ergonomisk strap-on med innovativ design, vibration och funktionalitet. Bärs helt utan hjälp av en sele och kan böjas och ställas in för att passa just dig och din partner på bästa härliga sätt för gemensam njutning tillsammans.

 
1 998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Bendi är en innovativ strap-on-dildo utan sele som både stimulerar dig som bärare och din partner under intima stunder tillsammans. I silkeslent och hudvänligt silikon och med böjbar elegant design, vilket gör att du kan vinkla den precis som du vill ha den så att den passar din kroppsform. Det är just detta som gör Bendi så unik, i och med att den stannar i positionen du satt den i med hög komfort och med perfekt precision oavsett position.

Dessutom har Bendi tre separata motorer som erbjuder dig och din partner flera olika upplevelser, om och om igen, samt en intuitiv fjärrkontroll där du kan aktivera de djupgående vibrationsmönstena och intensiteten för varje motor.

Du placerar den äggformade delen vaginalt så att den kan massera din G-punkt medan det semi-realistiska skaftet kan användas för omslutande sex tillsammans med din partner. Den platta delen kommer då dessutom att lägga sig skönt mot din klitoris för extra stimulans. Så låt det bli en upplevelse utöver det vanliga! 

Finns i två moderna, sofistikerade färger: Djupsvart och Midnattsblå.

I storlek Medium

Egenskaper Strap-on-dildo utan sele och med vibration. 3 starka motorer med 3 olika vibrationslägen och 3 intensitetsnivåer. Fjärrkontroll som har en räckvidd på 10m. Uppladdningsbar. Vattentät. Hårdhet: Medel. Det ingår en förvaringspåse i satin för diskret och praktisk förvaring.
Mått Storlek medium: Diameter: 3,3cm. Längd: 23,9cm. Längd som kan omslutas: 15,6cm.
Material Flexibelt och ftalatfritt silikon med silkeslen slät yta.