• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Black Velvet Parvibrator

Parvibrator med både penisring och sköna vibrationer för båda.

 
599 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Black Velvet är en parvibrator i högkvalitativ silkeslen silikon med både en penis- och pungring som tillsammans med vibrationer från två motorer stimulerar dig och din partner till gemensam njutning.

Båda ringarna är elastiska och bekväma så att du eller din partner enkelt kan trä den ena ringen runt penis och den andra runt pungen så att vibratorn placerar sig över penis. 

Penisringen ger dig och din partner möjlighet att uppleva en stark och långvarig erektion då blodet stannar kvar medan pungringen håller parvibratorn säkert på plats. Själva vibratorn ligger längs skaftet, vilket förstärker känslan och erektionen. Upptill finns ytterligare en motor som ger extra skön stimulans för klitoris.

Den mjuka beröringsytan känns bra mot huden och de två motorerna har 20 olika vibrationslägen som enkelt kan justeras med knappen på vibratorn. Dessutom kan ni njuta av varandra i duschen och badet tack vare vibratorns vattentäta design.

En multiprodukt för gemensam njutning som av Expressen fått fyra getingar med följande motivering: "När allt sitter på plats och man har mycket glidmedel är den här galet skön."

Tips: Ta glidmedel efter att parvibratorn sitter på. Montera den som en penisring runt penis och pung. Skaftet sitter sedan på som ett stöd för penis och penetreras ca 11 cm. Den uppstickande delen hamnar då över klitoris vid omslutande samlag.

Egenskaper Parvibrator med 2 motorer och 20 vibrationslägen. Ring för penis och pung. Uppladdningsbar. Vattentät.
Mått Längd: 14,0 cm. Diameter: 1,3 cm - 2,3 cm. Penetrerande längd: 11 cm. Innerdiameter på penisringen: 3,2 cm. Innerdiameter på pungringen: 4,5 cm.
Material Silikon, PU.
Vikt 92 g