• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Cyberpump

Etn smidig och uppskattad penispump för långvariga och starkare erektioner. Både för rehabilitering och stimulans.

 
998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Cyberpump är en batteridriven penispump, ett erektionshjälpmedel som är utformad för att skapa ett vakuum i den plaströret så att du tillfälligt kan skapa hårdare erektioner. Placera röret över din penis och håll penispumpen så tätt som möjligt mot kroppen. Slå därefter på pumpen för att ta bort luft inifrån behållaren. Förändringen av lufttrycket kommer att få blodet att fylla blodkärlen i din penis och kan göras i tre olika hastigheter. 

Det kan bara ta några minuter för dig att uppnå erektion och du kan då ta bort röret.

För att ge dig ett så effektivt vakuum som möjligt och god komfort, finns en mjuk transparent silikonhylsa med stimulerande textur vid öppningen. Samtidigt som hylsan ger en omslutande känsla kan du med mätskalan på cylindern se hur din penis växer sig större.    

Applicera gärna ett vattenbaserat glidmedel i hylsan och på din penis före användning, för att undvika irritation från röret.   

Om du känner dig obekväm med vakuumet kan du när som helst lätta lite eller helt på trycket med hjälp av den nedersta knappen på penispumpen.

För bästa resultat kan du pröva att växla mellan att skapa vakuum och lätta på trycket.

Till penispumpen finns en penisring som du kan trä på efter användning för att göra din erektion mer långvarig. Penisringen hjälper nämligen till att begränsa blodflödet från din penis och upprätthåller därigenom erektionen längre. Men se till att inte hålla penisringen på plats längre än 30 minuter, eftersom detta annars kan påverka blodflödet negativt. 

Cyberpenispump är enkel att ta isär och att rengöra. Du rengör den med varmt vatten före och efter användning. Vi rekommenderar även att du använder en produkttvätt för en effektiv och skonsam rengöring, förslagsvis Aleah Cares naturliga Produktrengöring som är avsedd för just intimhjälpmedel.

Egenskaper Penispump med enkel knappsats. Används som erektionshjälpmedel eller för stimulans. Pumpen omsluter din penis på ett tajt men bekvämt sätt vilket ger ett mycket effektivt vakuum och sug. Den levererar 4600 RPM vid en låg ljudnivå på mindre än 55 dB. Batteridriven (LR3, 3 x AAA, batterier som köpes separat).)
Mått Diameter: 7 cm (vid öppningen). Innerdiameter: 6,1 cm (utan silikonhylsan). Längd: 29,5 cm. Omslutande längd: 20 cm (cylindern).
Material TPE, Polystyrene, ABS-plast.