• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Deuce Harness B

Deuce är en strap-on för dig som värdesätter komfort, funktionalitet och god kvalitet. Den är utformad för män och erbjuder dubbelstimulering. Det är också ett fantastiskt hjälpmedel för dig har impotensproblem. 

 
1 899 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Deuce Harness från amerikanska Spareparts Hardwear är speciellt utformad för män. 

Den eleganta Deuce är handgjord, enkel att ta på sig och bekväm att bära. Utformad som en svart kalsong och med ett bälte som sitter fast med kardborreband. Deuce har justerbara remmar där du enkelt kan säkerställa att den passar dig perfekt och sitter säkert oavsett position. Benremmarna ger dessutom ett lätt tryck till prostata regionen, något som ger en extra angenäm känsla. Önskar du lite extra stimulering kan du placera en liten vibrator i den invändiga fickan.

Deuce är ett utmärkt hjälpmedel som förlänger förspelet och möjliggör för dig som bärare att tillfredsställa din partner mellan dina erektioner. Det är också ett fantastiskt hjälpmedel för dig som har impotensproblem. 

Deuce erbjuder dessutom en kittlande dubbelstimulering med sina två runda öppningar (O-ring) då du kan tillfredsställa din partner med både en dildo i valfri storlek och din egen penis samtidigt. O-ringen är flexibel och passar dildos med diameter 3,17–5,71 cm.

Du förvarar din Harness i en elegant satinpåse som medföljer.

Använd gärna vibrerande penisringar för ytterligare känsla.

Finns i två olika utföranden.

Deuce finns i 2 storlekar: Storlek A respektive B.
Storlek A (Bälte: 51 cm - 127 cm. Benremmar: 25 cm - 40 cm).
Storlek B (Bälte: 89 cm - 165 cm. Benremmar 37-61 cm).

Deuce är tillverkad i nylon och spandex, vilket drar bort fukt från kroppen och känns mjukt mot huden. Det innebär att det spelar ingen roll hur mycket det hettar till mellan dig och din partner så kommer du alltid att känna dig sval och fräsch. Det elastiska materialet ger dig en känsla av en andra hud.

Deuce är lätt att rengöra, du kan både tvätta den för hand eller i maskin.  Egenskaper Strap-on i 2 storlekar . Vattentät. Elegant satinpåse som medföljer.
Mått Deuce finns i 2 storlekar: Storlek A respektive B. Storlek A (Bälte: 51 - 127 cm, Benremmar: 25 - 40 cm). Storlek B (Bälte: 89 - 165 cm, Benremmar 37 - 61 cm). Diameter över den första öppningen: 3.17 cm - 5,08 cm och dess omkrets: 9,95 cm - 15.95 cm. Diametern över den andra öppning är 3.81 cm - 4,76 cm, omkretsen är 11.96 cm - 14.96 cm.
Material Nylon/spandex, vilket drar bort fukt från kroppen och känns mjuk mot huden. Kan maskintvättas i låg temperatur.