• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Dip Plommonlila

Upptäck en ny dimension av njutning på ett enkelt sätt. Elegant, smidig och mångsidig vibrator designad för ditt sexuella välmående.

 
629 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

En stilren vibrator i mjuk silikon med härlig vibration. Elegant, enkel och lättillgänglig.

Dip är en mångsidig vibrator som erbjuder stimulans på kroppens alla njutningspunkter likväl som vaginalstimulans, designad för att bejaka din lust och utforska vad just du gillar.

Ta ditt sexuella välmående till nya oanade höjder med Dames senaste mästerverk. Den ergonomiska formen och unika textur ger dig möjlighet att utforska nya vägar till njutning och orgasm. Med olika vibrationslägen och möjligheten att använda den både in- och utvändigt ger Dip dig oändliga möjligheter att anpassa just din upplevelse efter dina behov och önskningar. 

Styrs enkelt med hjälp av en knapptryckning och erbjuder dig fem intensitetsnivåer, vilket gör Dip till en mångsidig vibrator både för njutning på egen hand eller tillsammans med en partner.

Tillverkad av silkeslen medicinsk silikon är Dip säker, smekande skön mot huden och enkel att rengöra. Dessutom är vibratorn viskande tyst och diskret i sin utformning, vilket gör den idealisk för både enskild njutning och delad intimitet. 

Du kan även välja att njuta av Dip i badet eller duschen för en extra dimension av våta och vilda upplevelser. Vibratorn är 100 procent vattentät och redo för att ge dig extra skön blöt stimulans.

Som ett extra plus kan du förvara din Dip i det medföljande eleganta fodralet som gör det enkelt för dig att ha med dig vibratorn överallt.

Låt Dips djupa mullrande vibrationer och silkeslena hölje ta dig till nya nivåer av njutning!

Garanti 3 år
Egenskaper Vibrator med 5 intensitetsnivåer. Tystgående. Användningstid: 1,5 h på högsta inställningen. Laddningstid: 2h. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel. Vattentät.
Mått
Material Kroppssäker silikon.