• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Ditt fertila liv

Med ökad kunskap får du bättre möjligheter att förstå de signaler din kropp sänder ut och att planera ditt fertila liv.

 
329 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

En kvinna är som mest fertil när hon är i tjugoårsåldern. Sedan sjunker fertiliteten vartefter. Först som en långsamt sluttande kurva fram till 35 års ålder, därefter lite snabbare och efter hon fyllt fyrtio ännu snabbare. Ett biologiskt faktum som inte riktigt går i linje med hur de flesta kvinnor lever sina liv.

Det har visat sig att många kvinnor ägnar sina första fertila år åt att vara livrädda för att bli gravida, för att plötsligt en dag vara ännu mer rädda för att inte kunna bli det alls. Få saker är så engagerande som fertiliteten samtidigt som kvinnans underliv och fertila liv är omgärdat av okunskap och en massa myter.

Barnmorskan Emma Karling Widsell och läkaren Carolina Tristen har ägnat en stor del av sina yrkesliv åt att hjälpa kvinnor med fertilitetsproblem och i boken slår de hål på en rad myter som florerat kring kvinnors hälsa och fertilitet. Lär dig mer om din anatomi och de faktorer som påverkar fertiliteten. Med ökad kunskap får du bättre möjligheter att förstå de signaler kroppen sänder ut och att planera ditt fertila liv. Bland annat kan du läsa om endometrios, PCOS, könssjukdomar, preventivmedel, PMS samt hormonbehandlingar och även ta del av fertilitetsutredningar.

Egenskaper Ditt fertila liv : allt du behöver veta från pubertet till klimakterium. Författare: Emma Karling Widsell och Carolina Tristen. Inbunden, Svenska. Utgiven: 2019-09-06, upplaga 1.
Mått Antal sidor: 205 sidor.
Vikt 495 g