• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Doxy 3R

uppladdningsbar

 
2 499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Doxy 3R är en kraftfull massagestav. Allsidig och så härlig. 

Använd massagestaven för att uppnå skön och intensiv njutning eller för att mjuka upp ömma och spända muskler. De djupgående vibrationerna är något alldeles extra. Du kommer garanterat njuta av dem, oavsett om du använder den till att massera kroppen med eller om du använder den för en mer intim punktstimulans. 

Doxy 3R är tillverkad i England med en säker design av borstat aluminium i en snygg midnattsblå färg. Huvudet är gjort av medicinskt silikon som känns mjukt och behagligt mot huden. Materialvalet är valt för att se till att vibrationerna blir extra starka så att de kan tränga djupare in i kroppen vid kroppsmassage än vad andra motsvarande massagestavar gör. 

Massagestaven har 6 olika vibrationsmönster och lika många hastigheter på vibrationerna. Du styr vibrationerna via de tre knapparna på skaftet. Dessutom har den ett pulserade läge.

Och för dig som reser mycket är Doxy R3 det givna valet då den har ett reselås som du enkelt slår på genom att hålla nere ON/OFF-knappen och minus-knappen samtidigt i fyra sekunder. Lägg den sen i sin lyxiga aluminiumburk så är du redo för en njutningsfull weekendresa!

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel för skönare upplevelse vid användning.

Egenskaper
Mått
Material
Vikt g