• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Elvie Knipkula

Din personliga tränare! App-styrd knipkula för ökad styrka i bäckenbottenmuskulaturen på ett underhållande och smart sätt.

 
2 499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Elvie Trainer är den prisbelönta träningskulan för din bäckenbotten. För in i vaginan och koppla till appen för att få feedback i realtid när du tränar. Appen guidar dig igenom roliga träningspass för att förbättra din intima hälsa, urinkontroll och förlossningsåterhämtning.

60% av kvinnor har aldrig upplevt orgasm och 1 av 3 kvinnor upplever att de har en svag bäckenbotten. Träning av bäckenbottens muskulatur hjälper till att bygga mer kontroll, känslighet och ger i sin tur starkare orgasmer. Med Elvie Trainer upplever 8 av 10 kvinnor förbättringar, varav 98% märker en skillnad på mindre än 6 veckor.

Elvie Trainer har utformats för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av dina knipövningar. Håll dig motiverad genom att se ditt träningspass i realtid, ställa in personliga mål och se dina resultat förbättras över tiden på den kostnadsfria appen.

Biofeedback-teknik och sensorer upptäcker rörelse, mäter kraft, korrekt teknik och hur målen uppnås och vidhålls. Elvie Trainer kommer med en sleeve som tillval för anpassad storlek och ett diskret fodral som fungerar som laddare, vilket gör det enkelt att använda när som helst och var som helst.

De effektiva träningspassen har utformats av experter från Imperial College London och University of Oxford. Elvie Trainer rekommenderas av mer än 800 vårdpersonal över hela världen och är vinnare av mer än 15 design- och innovationspriser.

Låt Elvie Trainer bli din personliga tränare!

Vi rekommenderar att du tränar tre gånger i veckan i fem minuter om dagen. Övningarna, som utformats med vägledning från intimvårdsspecialister, är effektiva och du kan börja se resultat efter fyra veckor.

Vid användning av vårdande intimprodukter är det viktigt att du använder ett ekologiskt glidmedel som har en mjukgörande effekt och minskar risken för friktion samt en ekologisk rengöringsgel som skonsamt rengör dina intimprodukter och har en antibakteriell effekt som hjälper dig bevara en god intimhygien. Till denna produkt rekommenderar vi därför glidmedlen Repair eller Balance samt Clean till rengöringen av produkten.  

Detta finns i boxen: Elvie Trainer, fodral med laddningsfunktion och en USB-laddningkabel, tillhörande silikonhölje för anpassad storlek. snabbstartguide

Garanti 1 år.
Egenskaper Fem minuters träningspass. Sex unika funktioner. Fyra olika nivåer: Träning, Nybörjare, Mellan och Avancerad. Uppladdningsbar via USB-kabel. Detaljerad hjälpfunktion finns i den tillhörande appen med regelbundna uppdateringar. Data lagras säkert utan personligt identifierbar information. Tillgänglig på: engelska, spanska, tyska, franska, portugisiska, holländska, svenska, grekiska, ryska och traditionell kinesiska.
Mått Längd: 8 cm. Bredd: 3,5 cm. Tjocklek: 3 cm.
Material Silikon i medicinsk kvalitet, 100% vattentät.