• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

First Together

Ett kittlande upptäckarkit för dig och din partner där ni kan utforska varandras njutning.

 
499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Här har du en fantastisk box för dig och din partner där ni tillsammans kan ge er ut på upptäcktsfärd och utforska era kroppar och nya former av njutning. Boxen innehåller sju produkter för både gemensam och egen stimulans.

Här finns en multifunktionell parvibrator att njuta av tillsammans, en stavvibrator för både vaginalstimulans och punktstimulans av klitoris och en onanifodral för intimmassage av penis som passar de flesta. Samtliga intimprodukter tillverkade av kroppssäkert mjukt silikon.

I boxen finns även en sinnlig ögonbindel, handledsband i satin, och som pricken över i-et så får ni även med en tärning där ni låter slumpen avgöra vilka kittlande utmaningar för kropp och sinne som ni ska utföra.

För att enkelt kunna rengöra intimprodukterna medföljer även en rengöring. Dessutom innehåller boxen en hjälpsam guide (på engelska) med både tips och råd från en diplomerad sexolog. 

Vi rekommenderar att alltid använda ett glidmedel (utan silikon), då det minskar friktionen samt att produkterna rengörs noga före och efter användning. 

 

 

 

Egenskaper Batteridriven vibrator (batteri AAA medföljer). En stav som drivs med 2 AA-batterier (medföljer) för både vaginal och klitorisstimulans. Ett onanifodral för intimmassage av penis i mjukt härligt material (passar de flesta).  
Mått Vibrator: 15,5 cm lång och med diameter 4,8 cm.
Innehållsdeklaration Glidmedlets innehåll: Water (Aqua), Cocamidopropyl betaine, propylene glycol, Benzalkonium chloride, Phenoxyethanol, Zinc Gluconate, Fragrance.
Material Akryl, Satin, Silikon, TPE. Stav i ABS-plast.