• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Freya

Goding of Sweden erbjuder en distinkt linje av keramiska njutningsaccessoarer som förgyller sensuell njutning genom konstnärlig finesse.

 
1 983 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

 

Freyja – Goddess of love, pleasure & magic

Inspirerad av gudinnan Freyja, känd för sin strålande skönhet och magiska förmåga att väcka kärlek. Denna variant speglar Freyjas essens av passion och förtrollning, och är en hyllning till kärlekens och njutningens konst

Freya är designad med en unik kombination av skickligt hantverk och estetisk elegans, är varje njutningsaccessoar handgjord i keramik.

Dess design kännetecknas av en elegant, spiralformad stam som mjukt övergår till en generöst tillplattad topp.

Denna utformning erbjuder en förhöjd stimulering, med möjlighet till en mer intensiv upplevelse och en utökad tryckyta för ökad njutning.

Dessutom tillåter den flexibla formen för en varsam exploration av kroppens olika lustpunkter, från de ytligaste till de djupaste.

Med handtagets bågformade design och stammens optimala vinkel kan både A- och G-erogena zoner stimuleras med precision.

Goddess Collection, Goding of Swedens erbjuder en linje av keramiska njutningsaccessoarer som förgyller sensuell njutning genom konstnärlig finesse.

Varje accessoar i denna serie är en hyllning till kvinnors intimitet och välbefinnande, skapad för att utforska och fördjupa din självkärlek

Garanti 1 år
Egenskaper Goddess Collection, Goding of Swedens distinkt linje av keramiska njutningsaccessoarer som förgyller sensuell njutning genom konstnärlig finesse. Varje accessoar i denna serie är en hyllning till kvinnors intimitet och välbefinnande, skapad för att utforska och fördjupa din självkärlek
Mått Längd: 18-20 cm. Diameter: 3 - 5 cm vid det bredaste stället.
Material Tillverkad i hygienisk, lättrengörbar keramik. Allergivänlig, icke-porös och hållbar. Tillverkad av miljövänliga, biologiskt nedbrytbara material. Dess tyngd bidrar till en intensiv och koncentrerad upplevelse, med en silkeslen yta för maximal komfort.
Vikt 400 g