• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Freya

Doftoljan Freya har fått sitt namn från kärlekens, fertilitetens och stridens gudinna i den indiska mytologin. Doften är omedelbar värmande och feminin med inslag av en komplexitet av balanserande inslag av svart te, ek och sandelträ.

 
629 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Parfymoljorna från The Goddess Line bär alla indiska gudinnenamn. Med sin unika doftkollektion har The Goddess Line varit en mycket populär doftserie hos Pistill sedan butiken öppnade 2005.

Parfymoljorna är tillverkade av naturliga, eteriska oljor, utan alkohol eller vatten, och innehåller endast naturliga doftaromer. De är därför mycket skonsamma mot huden och vi rekommenderar även dem till personer som är känsliga för starka dofter. Dessutom så är de enkla att appicera tack vare flaskans roll-on applikator. 

Det här är verkligen ett hälsosamt alternativ till de syntetiska parfymerna som finns på marknaden idag!

Varje parfymolja i serien har en genomtänkt doft med terapeutisk effekt. Freya står för kärlek och fertilitet men även stridsstyrka och gudomlig uppenbarelse. En gudinna som står för komplexitet vilket avspeglas i doftnoterna.

Doftoljan har en feminin och värmande doft med toppnoter av bergamott, fikon och frukt. Fruktnoter som tillsammans med balanserande maskulina inslag av svart te och och förnimmelser av Labdanum, ek och sandelträ ger en kvardröjande komplexitet.

I övrigt består doftkollektionen av följande gudinnor: Parvati - Uthållighetens gudinna, Lakshmi - Överflödets gudinna, Athena - Vishetens gudinna, Durga - Styrkans gudinna, Isis - Pånyttfödelsens gudinna och Saraswati - kreativitetens gudinna

Volym 9 ml
Egenskaper Naturlig doft för huden utan syntetiska tillsatser.. Glasflaska med roll-on-applikator. Kan med fördel användas i aromterapi.
Innehållsdeklaration