• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

G Jack Twist Babyrosa

När du vill ha den realistiska känslan med en ergonomisk form är G Jack Twist det självklara valet. Här har du en stavvibrator i modern design med mjukt vågig struktur som ger en så underbar skön känsla av välbehag.

 
1 499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Underbara G Jack Twist är tillverkad av silkeslent Bioskin som berör dina erogena zoner på ett mycket subtilt och njutningsfullt sätt. Den har ett mångfald av vibrationer och utrustad med ett mycket ergonomiskt handtag.

Bioskin™ är silkeslent till ytan och med en härligt verklighetstrogen stuns. Det är både ekologiskt och allergivänligt, samt anpassar sig snabbt efter din egen kroppstemperatur. Det gör materialet ojämförbart med något annat material. 

Massagestaven ämnar sig perfekt för att stimulera din G-punkt som ofta leder till att den orgasmiska energin sprudlar av välbehag. 

Det här är en mycket uppskattad vän att dela njutningsfulla stunder med. Ta gärna med den in i duschen eller i badet och utforska det du tycker bäst om. 100 procent vattentät. Dessutom kan du låsa produkten så att den alltid ligger säkert i bagaget eller på nattduksbordet.

Garanti 1 år.
Egenskaper 6 vibrationslägen. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (strömadapter köpes separat). Vattentät. Reselås.
Mått Längd: 22 cm. Diameter: 3,7 cm.
Material Bioskin™, mjuk och silkeslen yta. Både ekologiskt och allergivänligt material.