• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Gläs G-punktstav Blå

Dubbelsidig G-punktstav tillverkad i glas som kan kylas eller värmas för en förhöjd upplevelse och njutning. Finns i två olika storlekar.

 
449 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

En härlig och vacker dubbelsidig G-punktstav i glas. Glas är ett spännande och allergivänligt material som ger dig möjlighet att upptäcka nya sätt att njuta genom att du ändrar temperatur på G-punktstaven. Du kan både värma upp den och kyla ner den, samt använda alla typer av glidmedel. 

Det massiva glasmaterialdy gör också stimulansen oerhört pricksäker och exakt. Extra njutningsfull blir staven om du applicerar ett glidmedel på den vid användning. Pröva dig fram vilket du föredrar, oljebaserat,  silikonbaserat, vattenbaserat eller varför inte en hybrid däremellan? 

Pröva att lägga den i kylskåpet eller i en skål varmt vatten innan du använder den för en helt ny upplevelse. Det är bara fantasin som sätter dina gränser. 

Staven är enkel att rengöra med varmt vatten och en antibakteriell rengöring. Vi rekommenderar Antibakteriell rengöring från Aleah Care som är helt naturlig och antiseptisk.

Finns i två olika storlekar. 

Vi rekommenderar inte att du använder denna stav analt, eftersom den saknar en ordentlig stopp.

Egenskaper Vacker stav i glas med rundade huvud i vardera ände.
Mått Längd. 15 cm.
Material Borosilikatglas av hög kvalitet.