• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Glasdildo med kulor No2

Värdesätter du både kvalitet, estetik och effektiv stimulans så är det här den rätta vaginalstaven för dig!

 
499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Den här vackra och estetiskt fulländade vaginalstaven är tillverkad av glas. Glas är ett spännande och allergivänligt material som ger dig möjlighet att upptäcka nya sätt att njuta genom att du ändrar temperatur på produkten. Du kan både värma upp den och kyla ner den, samt använda alla typer av glidmedel. 

Vaginalstaven har en vågformad yta med 9 kulor i rad i olika storlekar - från stor till liten - som formar staven. Dess vågiga yta gör stimulansen extra skön då du rör och snurrar den på olika sätt vid användningstillfället. Dessutom gör det massiva glasmaterial stimulansen oerhört pricksäker och exakt. Staven blir extra njutningsfull om du applicerar ett glidmedel på staven vid användning. Pröva dig fram vilket du föredrar, oljebaserat,  silikonbaserat, vattenbaserat eller varför inte en hybrid däremellan? 

Pröva att lägga den i kylskåpet eller i en skål varmt vatten innan du använder den för en helt ny upplevelse. Det är bara fantasin som sätter dina gränser. 

Staven är enkel att rengöra med varmt vatten och en antibakteriell rengöring. Vi rekommenderar Clean från Aleah Care som är helt naturlig.

Vi rekommenderar inte att du använder denna stav analt, eftersom den saknar en ordentlig stopp.

 

Egenskaper Dildo i glas med kulformer i olika storlekar.
Mått Längd: 21,5 cm. Diameter: 3,8 cm.
Material Borosilikat glas.