• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Hannes Neo

Upplev framtidens teknik med Hannes Neo - den ultimata följeslagaren för en uppkopplad och smart livsstil!

 
1 899 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Hannes Neo är så mycket mer än bara en traditionell onaniprodukt för män. Det är en innovativ lösning för egennjutning som ger dig möjlighet till så mycket mer.

Med sin sofistikerade design och sina banbrytande funktioner är Hannes Neo en pålitlig och mångsidig enhet som anpassar sig efter dina behov.

Här får du en helautomatisk onaniprodukt med urtagbar hylsa med strukturerad textur i ultramjuk silikon på insidan för maximal njutning. Ergonomiskt utformad och som passar alla penisar, oavsett storlek.

 

Den kompakta utformningen med bra greppfunktion gör den enkel att hålla i och erbjuder dig ultimat penisstimulans med pulserande massage och värmande effekt i fem intensiva lägen. 

Med inbyggd Wi-Fi och Bluetouth-teknik kontrollerar du enkelt Hannes Neo med hjälp av mobilappen Feel Connect som också erbjuder dig att njuta med vem du vill, var du än är. Anslut till interaktiva videor och live-uppträdanden och låt den visuella upplevelsen fånga din uppmärksamhet. 

 

 

Slutligen, med Hannes Neo får du en upplevelse som förändrar din vardag. Upplev framtidens teknik redan idag och låt din Hannes Neo guida dig genom en värld av möjligheter och anslutning. Välkommen till morgondagen – välkommen till Hannes Neo!

Hannes Neo är enkel att rengöra med en avtagbar hylsa. Skölj hylsan med vatten och en skonsam produktrengöring, förslagsvis Aleah Cares naturliga antibakteriella produktrengöring. Låt sedan hylsan lufttorka.

 

Egenskaper 5 intensiva automatiserade lägen för pulserande massage och med värmande effekt. App-styrda interaktiva funktioner. Realistisk känsla med textur och avtagbar hylsa. Uppladdningsbar (USB-laddare ingår). Vattentät.
Mått Total längd: 28,6 cm. Diameter: 2,2 cm.
Material Silikon TPE, ABS-plast, PC.
Vikt 1655 g