• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Hugo II Svart

HUGO II från Lelo - En av marknadens bästa fjärrstyrda vibratorer för stimulans av både perineum (mellangården) och prostata.

 
2 299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

HUGO 2 Remote från välkända Lelo är en avancerad fjärrstyrd prostatavibrator som erbjuder en förbättrad upplevelse jämfört med tidigare modeller.

Med en ökad kraft på 20 % och två motorer – en placerad i basen och en i toppen – är den designad för att ge intensiv stimulans både till perineum och prostatan.

Designen är utformad för att passa perfekt för alla kroppar och erbjuder en ergonomisk och bekväm upplevelse.

Denna vibrator har 8 vibrationsinställningar som ger användaren möjlighet att utforska och anpassa stimulansen efter sina egna preferenser och behov.

Oavsett om det handlar om milda vibrationer för att utforska eller kraftfulla pulser för att intensifiera upplevelsen, finns det alternativ som passar alla.

En av de unika funktionerna hos HUGO 2 Remote är dess eleganta fjärrkontroll som erbjuder två unika styrfunktioner. Dessa funktioner ger användaren möjlighet att enkelt och smidigt styra enheten med en handvändning, vilket ger enkelhet och bekvämlighet i användningen.

Denna vibrerande prostatavibrator är idealisk för både ensamlek och för användning tillsammans med en partner.

Oavsett om du utforskar nya sätt att njuta av din sexualitet på egen hand eller utforskar intima stunder med en partner, kommer HUGO 2 Remote att leverera djupa och bestående intryck som kommer att förhöja din upplevelse.

Egenskaper 8 kraftfulla vibrationsmönster. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (Adapter köpes separat). Fjärrkontroll använder 1 x AAA-batteri. Fjärrkontroll räcker ca 12 meter.
Mått Längd på stavdel: 9 cm. Diameter: 3 cm. Mellangårdsdelens längd: 6, 5 cm.
Material Silkeslen, medicinsk silikon. Detaljer i ABS-plast.