• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

HydroXtreme 5

Ett komplett kit med penispump och tillbehör. Passar för både rehabilitering och stimulans.

 
2 699 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Är ett komplett kit med allt du behöver för en enkel och smidig användning av penispump. En mycket populär penispump som är en av världens mest sålda då den är ämnad att användas med vatten. Detta gör att du inte får någon friktion mellan pump och hud samt att vattentrycket hjälper till att skapa en mjukare känsla och ett högre tryck än vanliga penispumpar. Du får alltså en bättre funktion och bättre upplevelse.

Att använda penispump hjälper en att återfå eller bibehålla erektionsförmågan, blodtillförseln som kommer till penis tack vare vaccumfunktionen hjälper även känselnerverna att återfå eller bibehålla sin viktiga funktion för orgasmförmåga. Penispump är en vanlig rekommendation i samband med en ohälsa eller vid erektionssvårigheter i en stressfylld vardag som många gånger kan påverka vår lust negativt. Den är enkel att använda och tydliga instruktioner medföljer i förpackningen.

Den är ergonomiskt utformad för att det ska vara lätt att hitta den optimala vinkeln för att nå maximal erektion utan att skapa smärta runt penisroten eller pungen.

Många män upplever en mycket intensivare känsel efter användandet av en penispump, vilket också gör att njutningen blir bättre.

En penispump hjälper blodtillförseln att nå penis och hjälper till att uppnå erektion. Den kan användas dagligen eller enligt den rekommendation man fått av sin läkare för att skapa möjligheter till egen erektion och ökad känsel.

Den finns i fyra olika storlekar för optimal passform och effekt, följande riktlinjer och rekommendation ges vid val av storlek:

  • Bathmate HydroXtreme5: Ideal för användare med mellan 7,5 cm och 12,7 cm i erigerad penislängd.
  • Bathmate HydroXtreme7: Perfekt och väldigt populär för användare med mellan 12,7 cm och 17,7 cm i erigerad penislängd.
  • Bathmate HydroXtreme9: Perfekt passform för användare med mellan 17,7 cm och 22,8 cm i erigerad penislängd
  • Bathmate HydroXtreme11: Den största penispumpen som bathmate erbjuder är perfekt för användare med mellan 22,8 cm och över i erigerad penislängd.

I förpackningen ingår:
-Bathmate HydroXtreme penispump
- Bathmate förvaringsbox och lås
- Mätare
- Bathmate rengöringskit - handduk, bathmate rengöring, tvättsvamp
- Hjälprem till användning
- Handpump
- fäste för slang

Egenskaper Penispump med vattenreglerat vakuum. Måttband. Rengöringsmaterial. Hjälprem. Handpump. Fäste för slang.
Mått Passar dig med erigerad penislängd på 7,5 cm till 12,7 cm
Material Tuben är tillverkad i polykarbonatplast. Munstycket i gummi.