Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader
bag 0

Om Pistill

Butikskonceptet Pistill grundades av Tina Hagelin och butiken öppnades i december 2005. Målet var att skapa en oas för framför allt kvinnor och deras hälsa och inre välbefinnande. Ordet Pistill kommer från blommans kvinnliga könsorgan (honorganet) och ståndaren är det manliga. Vi erbjuder en "handplockad bukett" av produkter som vi vet människor uppskattar och finner njutning av. Floran är avsedd att tala till alla sinnen och speglar områden så som lust, kropp, doft, hälsa, musik, litteratur, film, choklad mm.

Tina Hagelin


Vår Vision

Vision

Vår vision är att vara en inspirationskälla för ökad sensualitet och inre välbefinnande. Att inspirera och erbjuda människor kvalitetsprodukter som leder till ökad njutning. Vår drivkraft är att verka för människors sexualitet hjälpa människor finna balans mellan fysiks hälsa och inre välbefinnande inspirera människor till att stärka sin kroppsliga självkänsla och att känna mer kärlek till sig själv. Pistill verkar för att tilltala alla sex sinnen.


Butiken på Drottninggatan 100

Från Centralen sett ligger vi mitt i Drottninggatsbacken, det är en fin liten butik med massor av inspiration och produkter. Vi som jobbar på Pistill har som gemensamt mål att guida våra kunder till ett mer hälsosamt och njutningsfullt liv.

Butiken


Samarbetspartners

Du som kund har möjlighet att ta del av vårt nätverk. Här finner du hjälp inom områden såsom; sex- och samlevnad, ätstörningar, familjerådgivning, utbrändhet, depression, kost- och hälsorådgivning, personlig coaching, naprapater och massörer m fl. Om du vill ha hjälp med något visar vi gärna vägen till rätt person. Välkommen till LOVEFULLNESS.SE

Arrow up

Din produkt är tillagd

×