• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Iroha Yuro

Mjuk, silkeslen vibrator med en unikt vadderad yta och tudelad front erbjuder härliga vibrationer och stimulans.

 
1 998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Mjuk följsam vibrator från japanska Iroha by Tenga med kraftfulla vibrationer som ger en skön upplevelse. 

Japanska Iroha by Tenga omdefinierar hur en vibrator ska se ut. Yuro har en tudelad front för omslutande klitorisvibration. Alla kanter på vibratorn är mjukt avrundade, vilket bidrar också till att göra vibratorn oerhört effektiv.

En unikt vadderad yta av silikon med en mjuk gele gömmer sig under den silkeslena ytan som ger en underbart sensibel känsla vid beröring. Yuro erbjuder dig fem hastigheter som kan kombineras med två vibrationsmönster i djupa vågor som du enkelt styr med hjälp av två knappar. Den avsmalnande toppen kan användas för att stimulera klitoris likväl som slidmynningen. 

Med sin vattentäta design kan du använda den i duschen eller badet (ner till en halv meter). Ett transparent etui för både laddning och förvaring kompletterar den stilfulla designen. 

Japanska Tengas produkter har en tydlig estetisk elegans och har även vunnit flera priser. Du känner lätt igenom dem för sin genomtänkta design och funktion samt sobra färgval. 

Garanti 1 år.
Egenskaper 5 hastigheter och 2 vibrationsmönster. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (adapater köpes separat). Vattentät. Färg: Svart
Mått
Material Silkeslen silikon med soft touch.